جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند
سخنگوی ائتلاف آمریکا:

ائتلاف بین‌المللی از عراق خارج نخواهد شد

ائتلاف بین‌المللی از عراق خارج نخواهد شد کول هارپر گفت:ائتلاف بین‌المللی از عراق خارج نخواهد شد، بلکه بنا بر اعلام دولت عراق، نقش آن از جنگی به مستشاری تغییر می‌کند و باقی ماندن در عراق با این نقش جدید به درخواست بغداد انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «کول هارپر» سخنگوی ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا ادعا کرد که این ائتلاف، پایگاه‌ نظامی در عراق ندارد.

هارپر در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره گفت که نیروهای ائتلاف آمریکا در پایگاههای عین الاسد در الانبار، اربیل در اقلیم کردستان و مرکز عملیات مشترک در بغداد، مستقر هستند.

وی با بیان اینکه برخی از حملات، به مراکزی صورت می‌گیرد که عناصر وابسته به ائتلاف آمریکا، در آن مستقر هستند، ادعا کرد: «ائتلاف بین‌المللی اکنون هیچ نقش جنگی در عراق ندارد، بلکه مأموریت جدید آن، ارائه خدمات مستشاری و کمک به ارتش عراق و پیشمرگه است».

این سرهنگ آمریکایی در عین حال گفت: «ائتلاف بین‌المللی از عراق خارج نخواهد شد، بلکه بنا بر اعلام دولت عراق، نقش آن (ائتلاف) از جنگی به مستشاری تغییر می‌کند. لذا باقی ماندن در عراق - با این نقش جدید - به درخواست بغداد انجام شده است».

هارپر در پایان گفت که ائتلاف آمریکا، از میزان خسارتی که در نتیجه حملات در داخل عراق به آن وارد شده است، هیچ آماری در اختیار ندارد.

این در حالی است که ائتلاف آمریکا، شامگاه گذشته مدعی شد که از نهم دسامبر (۱۸ آذر ماه) هیچ نیروی رزمی یا نیرویی ندارد که نقش جنگی در عراق داشته باشد.

ناظران می‌گویند که خروج نظامیان آمریکا از عراق، صوری است و نیروهای این کشور از عراق خارج نخواهند شد؛ مسئله‌ای که گروههای مقاومت عراق، هشدار داده‌اند که در صورت باقی ماندن نیروهای آمریکایی، با آنان برخورد خواهند کرد و این مسئله را نقض حاکمیت عراق می‌دانند.

بر اساس بیانیه پایانی که پس از چهارمین دور گفتگوی راهبردی بین بغداد و واشنگتن صادر شد، عراق و آمریکا در ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۱ توافق کردند که تمامی نیروهای رزمی آمریکا تا پایان سال جاری از عراق خارج شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار